Aanbod/Agenda

Hieronder vind je de agenda van geplande workshops en activiteiten per thema


Magic Meeting – Trance journeys (Lommel)

We creëren een heilig sacraal veld van verbindende energie. Dan ga je via klank en verhaal op een innerlijke reis op weg naar het alwetend veld van Godin. Op weg naar ontmoeten, inzicht, laven aan het licht. Je reist door poorten van orakels, naar werelden van water en bron, naar de geheime boomwerelden…. of zoals ik het samenvat:
 
‘Enter the world of your inner dreams
discover treasures and worlds unseen’

Vrijdagavonden van 20u tot 21 uur in zaal van Yoga praktijk Yogacoaching – Buntstraat 15 Lommel.

Bijdrage €10 per persoon.

 • 27 september 2019
 • 25 oktober 2019
 • 29 november 2019
 • 13 december 2019

Runen Yoga (Lommel)

Komend najaar 10 vrijdag ochtenden van 10 tot 11 uur in zaal van Yoga praktijk Yogacoaching – Buntstraat 15 Lommel.

Je kan de lessen apart volgen (€10 per les) of je engageren voor de ganse reeks en dan betaal je €90.

Data:

 • 27 september
 • 4 oktober
 • 11 oktober
 • 25 oktober
 • 8 november
 • 15 november
 • 22 november
 • 29 november
 • 6 december
 • 13 december

Magic Meeting : Samhain workshop (Averbode)

Donderdag 31 oktober van 14 – 18 uur in ‘de Tipi’ te Averbode – Vergoeding : €50

full moon.jpg

In de keltische tradities was dit het begin van ‘het nieuwe jaar’. Het feest houdt verband met de seizoenswissel en de cyclus van het leven. Tijdens deze periode is de sluier tussen de wereld van de levenden en de wereld van de doden dan het dunst. Een moment om alle werelden in elkaar te laten schuiven, en een geschikte gelegenheid om voor wat betreft het eigen leven terug te blikken op het verleden, oude dingen los te laten en voorbereidingen te treffen voor de toekomst.

We gaan aan de slag met het werken en eren rond voorouder energie – ancestors – wortels van verleden – wat mag er ‘sterven’ in jezelf – wat neem je mee uit ‘bloed en melk banden’ met een ritueel vanuit de druidische leer.


Samhain Vuurwake – (Averbode) 

31 oktober van 20- 23 uur in ‘de Tipi’ te Averbode Op basis van vrije bijdrage 

IMG_4658.JPG

Aansluitend aan de workshop kan je een ritueel rond het vuur meedoen. Je kan ook los van de workshop komen deelnemen aan een ritueel rond het Samhain vuur. We nemen een moment om onze wortels te eren, en om de Godin te verwelkomen die de periode van de kortste dagen en donkerte inluid. Een tijd om goed naar binnen te keren, terug te trekken en te reflecteren.

Je bent welkom vanaf 19u30 om 20 uur stipt starten we het ritueel. We ronden af tegen 23 uur. We vragen je om ook in te schrijven voor de vuurwake als je wil komen, zodat we je tevoren kunnen op de hoogte houden van wat je dient mee te brengen voor het ritueel.


Magic Meeting: Yule / Alban Arthan workshop (Averbode)

21 december van 14 – 18 uur in ‘de Tipi’ te Averbode – Vergoeding : €50

IMG_4769.JPG

Elk jaar begeleid ik een ritueel rond de winterzonnewende, de piek van Yin en het wiel dat doordraait; de zon die terug stilaan in kracht zal winnen. Dit jaar begeleid ik een namiddag workshop in kleine groep gelijkgestemden. We gaan aan de slag met de piek van Yin en ontvangende kracht, de lagen van Yang en vuurkracht en hoe die de tijd na Yule weer meer in balans zullen komen. De zachte beweging van het wiel des levens.

Wat mag stilaan in je leven het licht weer zien? Waar wil jij je licht laten op schijnen? Wat wil je als de aarde stilaan weer warmer wordt kunnen zaaien, verzorgen en laten groeien?

Wees welkom!


Yule / Alban Arthan ceremonie (Averbode)

21 december van 20 – 23 uur in ‘de Tipi’ te Averbode – Op basis van vrije bijdrage

IMG_9210.JPG

Aansluitend aan de workshop kan je het ritueel rond het vuur meedoen. Je kan ook los van de workshop komen deelnemen aan een ritueel rond het Yule vuur. We nemen een moment om terug te trekken en te reflecteren over waar we willen in gaan groeien, waar we stilaan de zonnekracht willen uitnodigen, wat het ‘licht mag zien’.

Je bent welkom vanaf 19u30 om 20 uur stipt starten we het ritueel. We ronden af tegen 23 uur. We vragen je om ook in te schrijven voor de vuurwake als je wil komen, zodat we je tevoren kunnen op de hoogte houden van wat je dient mee te brengen voor het ritueel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties